Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Möten


Nya möten, nya vägar
i det innersta rummet
där bara egen tanke
råder....rummet som
ingen annan når eller
kan förstå...

Det innersta rummet
där tanken gråter...
Är ensam svag och liten
det yttre speglar det man
vet att alla vill se...för det
är så det ska vara...

Något nytt öppnar nya
dörrar, först på glänt
och längre fram kanske
den står öppen för det
nya...
Tar tag i tanken att...
Våga
Kämpa
Tända ny glöd
I ett hjärta som gråter.

Vet att när tiden får
plats och rum allt läggs
till rätta och hjärtat åter
kan glädjas istället för
gråten....
Dörren öppnas och allt
får ett nytt ljus....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 12:30



Bookmark and Share


  louisegirl
Jättefint skrivit!
2014-03-19

  aol
en så fin poesi denna berörde mitt hjärta så mycket vännen,
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP