Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam i öde land

Jag har gått över ensamma broar
och suttit på öde skär
Men hur ensamt det än var i natten
fanns det alltid en annan där

Fast jag kände ditt namn ifrån djupet
av mitt inre från gången tid
har jag rusat i världsvida salar
där jag fäktat och kämpat i strid


Du har gett mig så många gåvor
att använda efter behag
Fast jag fuskade, smet och valde bort
fanns du ändå kvar varje dag


Och så står jag nu här nära slutet
jag har kommit till grinden fram
allt är tydligt och klart
det är helt uppenbart.
Aldrig ensam i kargt öde land




Bunden vers av Sommarnattsljus
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 13:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna text tycker jag om! flyter på bra och har vildliv i sig :)
2012-08-27

  Ronny Berk
tycker om den texten; som vildmarkslyrik med mänsklig anknytning
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus