Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågoris


Låg en död mygga
naturen skördar offer
känner jag saknad?




Fri vers av vera gade VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 16:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar bild
bildspråk är roligt det med
o en haiku uppskattas 'alltid'
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP