Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Vill ta paus

Fly från mig själv

Vill bara vara

Utan tanke

Plan

Drömmar

Vill vara på toppen av det högsta berg

Låta vinden ta mig
med sig

lång långt borta

I den djupaste dalen

I den mörkaste oceanen

Bli ett med stjärnorna

I den eviga rymden

Från allt och alla

Vill jag vara

Inte falla

Bara vara.




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 17:20



Bookmark and Share


  Vilhelm
jag vill också!
2011-11-22

    Klister
Att kunna slappna av och låta saker ske för att ge sitt sinne vila, en skön idé, ett ärligt begär. En bra text med bra uttryck och flyt, känner igen mig i det.
2011-10-18

  wildrose
Fin text, bortsett från stavfelet på paus? Eller kanske jag som missläser..
2011-10-10

  filosofian
Fin text om längtan till just det. Man får ta lite tid varje dag :)
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi