Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tror du att du är?

När varenda människa har dött

när vi tagit våra sista andetag 

kommer jorden att fortsätta snurra

kommer havens vågor fortsätta att rulla

kommer regndroppar fortsätta att falla

kommer blommorna att blomma om våren

kommer solens strålar att värma om sommaren

kommer löven att falla om hösten

kommer snön att gömma om vintern

vem tror du att du är?

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-10-10 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver