Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa efter min pipa!!!!

Är det rätt att låta arbetskraftsinvandrare komma hit, då vi har många svenskar som går arbetslösa? En enda tanke far i min hjärna och det är att betala minimala löner.

Till en svensk arbetare, måste chefen betala mer än till en som bara ska arbeta här, för att sen komma tillbaka.
Lite orättvist måste jag säga.

Varför får inte vi svenskar chansen att visa vad vi kan?

Problemet med detta samhället, är att dölja denna åkomma, böld eller svåra misär våra politiker skapat. Detta är bara ett politiskt ryck, för att rädda sitt eget skinn.

Ska svenskar falla omkull, så samhället slipper betala en massa löner?
Till slut hamnar vi nog där?

Hur många människor kan detta land rymma?
Snart är det väl överbefolkat, men vad gör det, då Socialdemokraternas ledare ställts inför granskning, men bara för han är man, kommer han skyddas!!!

Åter igen en man i rampljuset, men svåra anklagelser, som är ledare!!!!
Mona Salin, var hon dålig för hon var kvinna?

Fi är väl ett underbart parti?
Röstade på det och tycker om deras politik.
Feministiskt initiativ
Då man tycker om kvinnliga ledare, som vill ha rättvisa, ratas ofta av män...

Varför det?
Ses vi fortfarande som ett jobbigt bihang?

Jag ses ofta som en ettrig hemsk mara, då mina åsikter skallar!!!
Känner att kvinnor inte har samma rättighet att yttra sig, då öppnar männen munnen och avbryter, gäspar eller bara drar ett sjukt skämt....

Jag beundrar kvinnor som vågar vara kaxiga, klä sig precis som de vill,
trots många män tror de är lättlurade... Drar samma dåliga repliker, så gäsp det går inte hem!!!

Kvinna av stål
testar hela tiden
scannar om det är ok
för att sen upptäcka monster..

Blä usch ja tur inte alla är slibbiga äckliga små ettriga monster...

Jag lär vara singel livet ut!!!!!





Fri vers av Filosofen2
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 23:24



Bookmark and Share


  LassO
härligt rytande tycker om när de som känner sej, orättvist behandlade ryter, oavsett vilka det är.
2011-10-12

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt skrivet!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2