Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valen som formar tankarnas innersta rum

Älskog, vad är det för något?

Är det något man kan ha nytta av?





Det är så skönt att bre ut sig i soffan
och inte ha en karl som behöver närhet.



Snart 40, är väl åldern?



Tappat den biten efter en vagn. Saknar inte den.....



Kärlek, vad är det? Något man kan missbruka????



I LOVE MY LIFE
I LOVE MY SELF

I HAVE MY TIME

ONLY ME




Fri vers av Filosofen2
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 23:35



Bookmark and Share


  LassO
tänk så man känner igen, vissa delar av det men... gillar tuffheten i din dikt
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2