Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skydda invånarna finns inte längre på svenska kartan

I dag är måndag den 8 oktober
läser redan om alla negativa
händelser som skett under helgen
aldrig får det vara lugn och ro
hela tiden händer groteska
och mycket skrämmande saker
poliser blir attackerade och sen
släpps gärningsmännen fri
detta händer konstant i det
nu så kallade laglösa landet
de kriminella tar bara för sig
bryter sig in hos människor
rånar hotar förstör och sprider
förintelsens spår överallt de går
straff finns det knappt längre
alla vet idag att tryggheten är
som borta med vinden och att
säkerheten är ett minne blott
politikerna gör knappt någonting
att skydda invånarna finns
inte längre på svenska kartan
precis allt i samhället vacklar
en del har redan fallit mot marken
slagits i tusen bitar och förintats
skolan blir bara sämre och våldet
har krypit in i dess väggar
sjukvården går på knäna och
rop på hjälp ekar högt ut
äldreomsorgen försämras
i en allt snabbare takt och
det verkar som politiker
helst vill att de gamla ska dö
de kostar för mycket!
har någon idiot på högre
nivå sagt och att pengarna
behövs till annat som pågår!
den kostnaden skenar i höjden
och skattebetalarna får hela
tiden betala mer och mer och mer
vi är slavar och vi piskas
att hålla käft och jobba på!
och sen inte förvänta sig
att i gengäld något få!
blir man inte upprörd
över detta då är man
helt hjärndöd!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP