Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för pengar & allt för makt

Det gungar rejält i världen
känner oron har ökat i takt
till varje pris ska man vinna
allt för pengar & allt för makt

Det pågår extrem förföljelse
mörka krafter visar vilka de är
ingen frihet demokrati lyser
de har bara diktaturen kär

De arbetar febrilt på att hindra
stoppa sanningens röster på rad
internet har fullt upp med att blockera
de som inte följer ordningens blad

Lögner förtal går på högvarv
man ändrar om & hittar på
allt för att agendan ska segra
allt för att på scenen stå!

Sanningen fortsätter att kriga
emot alla lögnaktiga ruttna ord
otäcka individer sprider sin falskhet
gör allt för att lura folk på jord

Ingen munkavle kan tysta friheten
den blir bara starkare ju mer den slås ner
reser sig upp & borstar bort smutsen
musklerna växer ännu mer!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-18 10:47



Bookmark and Share


    lydriket
Pandemilagen skrattar hela vägen till banken.

Tack och lov växer fria media som aldrig förr. Låt oss värna om det fria ordet.

Tack, mare.
2021-01-20

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2021-01-19

  Bibbi VIP
Nej inget får hindra att ge kärlek till sanningen rum!
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP