Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser oss?


Hon sitter precis som en spegel mittemot mig. Lyfter sin högra arm samtidigt som jag lyfter min.
Det är som att höra mig själv när hon talar.
och jag undrar om hon finns

-Finns du?
frågar hon när jag säger orden.
Och vi svarar varandras frågor som om vi visste varandras svar.

Förvirrad ser jag mig omkring och vill veta
vem ser oss
mer än jag om jag är den jag ser
och hon som rör sig är min förebild
Henne jag speglar
mig i

Om verkligheten är något mer än min syn
oavlåtligt
min




Fri vers av korpfjäder
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-11 11:23



Bookmark and Share


    glasa VIP
det där mystiska
övergångarna
glidningarna
som att andas
liv
du skriver
livet
det ofattbara

underbara du
tack
2011-11-07

  lodjuret/seglare VIP
En härligt o skenbart enkel text
2011-10-24

    ej medlem längre
Snyggt både på ytan och på djupet ..
2011-10-11

  Anna*
Djup fundering så här i vardagen =0)
2011-10-11

  Ronny Berk
intressant spegelbild- vem ser ? text för begrundan...
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder