Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst och sorg

Höstlöven täcker var grön gräsmatta,

likt sorgen täcker den sårade själen.

Löv förmultnar och det gröna gräset lyser åter,

sorgen bleknar med tiden även hos den som sörjer.

Tiden är vår fiende, tiden är likväl vår bästa vän,

ge tiden all den tid den behöver.

Snart skrattar även ägaren till den sorgfulla själen,

skrattar och krattar den gröna gräsmattan.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 14:22



Bookmark and Share


  Kalle.O
Trösterika och mycket fina ord!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver