Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens kalla kyssar

Om jag hade
Någon att dela
Månens kalla kyssar med

Någon som fick
Mina hårda steg
Att vackla till

Lyfta mig ur
Dagens kalla tankar
In i det djupa mörkret

Någon som kunde
Tränga undan mina tankar
Lämna plats för svedda fingrar

Varm hud
Och mjukande ord



Bortom verkligheten i natt





Fri vers av Plumflower
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 22:21



Bookmark and Share


  Seglaren
Gillar den här.
Det är med rubbade cirklar
man finner spänningen i livet.
Det invanda gör en bara sömnig.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower