Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




sprickor


du vet att den finns där
oron som lockar
som värjer och släpper in
din hud är nästan transparent
och jag fastnar
i hjulet som driver
den svalkande osäkerheten
taggen i lungan
rodnaden på din hals
sorgen du glömde
men som jag anar
mellan skratten du sväljer
ibland

 

 

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-11 22:22



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Osäkert säkert
Lite väl balanserat, men i behaglig anda.
2011-12-28

    ej medlem längre
ja. det här var riktigt snyggt skaldat.
2011-11-18

    Anna B
hemskt vackert
2011-11-16

    Melona
Den här dikten blir mitt täcke för inatt. Under dessa ord ska jag slumra och läsa av.
Stor poesi i avklädnad. Tack!
2011-10-16

  Mow Dean VIP
bravo.
läser, berörs.
tack för en fin text.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.