Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen



När jag släpper ut
mitt uppsatta hår
och du ser på mig
med den där
så speciella blicken

och när dina fingrar
virvlar om
bland lockarna
som mjukt faller ner
på mina axlar

då - när du blir
så där fuktig
om dina vackra läppar
och när som glansen
i dina gröna ögon
avslöjar dina tankar

det är då som lusten
till en av livets
allra skönaste kryddor
gör att jag förvandlas
från din - som du så ofta
kallar mig - mjuka,
rara ängel


till mitt helt


andra jag…








Fri vers av Junitvillingen
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-11 23:18



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Helt underbar text,,
målande sensuell,,
,,, naturell ,,,

Kram Jenny
2011-10-13

  Järnkatten
Rakt på sak, älskar denna :)...
2011-10-12

  Stjärnöga
Vacker och sensuell
en av kärlekens
essenser..
2011-10-12

  walborg
Vackert och sant - att möta äkthet gör mig sann och hel
2011-10-12

    ej medlem längre
Sensuellt !!!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen