Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst promenad

Jag tittar upp
mot himlen

Den är full av löv

Jag tittar ner
mot marken

Den är full av löv

Vinden får löven
att snurra runt i cirklar

Jag är ett av dem




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna