Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smutsiga byltet

Kanske behövde jag bevis, jag fick det. Kanske släckte jag ljuset och kom till ro sekunder för tidigt?
Natten svider mot min rygg
samma natt som lovade stort men höll litet,
som töjer ur smärtan tills den är oigenkännlig.
Någonting ska dö i min blick,
någonting som påminner.
Vid sidan av vägen där de höll på och grävde ner någon ledning förut
ska jag lägga våra kvarlevor. 




Fri vers av Joel Munther
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 04:24



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"Natten svider mot min rygg" det är ju bara för bra! Applåder!
2011-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Nog är jag som läsare tacksam över att orden inte, som annars vanligt är, syns spridda och utkastade som för vinden, utan i sin sammanhopning mera påminner om ett lösryckt stycke ur ett brev, den del av brevet som innehåller just kontentan av alltsammans.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther