Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publik

Som en passiv åskådare stirrar jag på världen,
ser scenen som människor byggt upp.
Iaktar och analyserar karraktärerna som,
sjunger, dansar, gråter och vrålar mot varandra.

I en röra av ord och kroppspråk,
bildas intriger och drama.
Avundsjuka, svek, mord och kärlek,
men jag har också min roll att spela.

Och jag spelar den med inlevelse,
trotts att jag vet att inget är verkligt,
allt är temporärt.




Fri vers av Arro
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro