Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot ingenstans

Jag går en väg som ingenstans leder,

och bakom mig är den försvunnen.

Ingen återvändo, ingen framtid i horisonten,

blommorna i vägdiket är vissna,

och doftar av förruttnelse.

Inga avfarter, inga påfarter,

jag går och går helt allena.

Solen är gömd bakom ett evigt moln,

där regndroppar inte orkar hänga kvar,

Motvinden är stark, det är man inte ensam.

Något säger sluta gå, något annat säger emot,

jag fortsätter att gå i uppförsbacken, steg för steg.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver