Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Underground

När livet hänger på en skör tråd
och allt som finns runt om en inte spelar någon roll,
är det lätt att försvinna
försvinna ut i tankens banor
där allt snurrar
mörker fyller de tomma rummen
allt det där som en gång va
blir till något som aldrig försvinner
jag vill ta tillbaka allt det där
allt det förlorade
kanske lurat jag mig själv
kanske lurar jag alla
ett förlorat barn i en vuxen kropp
redo att ta tillbaka
det liv som en gång förgott
men är allt redan förlorat?
Allt finns där under




Fri vers av Healing
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing