Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt/inget i mig.

Men tystnaden vi håller så hårt i
har aldrig förr varit så avslöjande
Berätta för mig vad jag ska känna

Jag vill inte vara såhär tom

Jag vill känna tårar bränna
och undanhålla hemligheter
undvika blicken som kan avslöja

allt

Vad som helst.

Bara inte detta ständiga jävla eko i
mig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet