Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vemsomhelst-baraintejag.

Jag vill vara någon annan

vemsomhelst.

Utan hemligheter som skär
eller
sanningar som förvärrar.

Men det här är verkligheten
och vi är sanningarna.




Fri vers av tillfällighet
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet