Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrymd som passerat Nu






tvekande
vid den yttersta kanten
av mitt liv
står jag och väger
för att välja sida


allra längst ut
myntets två sidor
möjligheter
avgrund
rymd


kasta sig handlöst ner
svinga sig hejdlöst upp
vad än det månne bli
hejda det i n t e


allra längst ut
ingen återvändo
endast
ett
val




stilla begrundan




hur veta
väg att gå
om inte
veta vart
vara
i livet
hur hålla
kvar i mitt hjärta
om ej jag
är där



kavalkad av minnen
sköljer
passerar förbi
såsom livet gått
och går
sekund för sekund
dag för dag
år för år

med den största frågan är ändå
vart är jag

nu








Fri vers av Sunlight
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-17 20:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Härlig och vacker text med tänkvärdhetens signum understruket varje rad!

sista raden cirterad :men den största frågan är ändå vart är jag NU!

ja underbart helt enkelt!!applåder!
2012-02-07

  aol
mycket fint och med allvar i djupet,
2012-02-02

    ej medlem längre
Varje vår
när knoppen
ska spränga
gränser

det finns frukter här
de finns liv
och sund tvekan
tvivlan

lukt av människa
vid väg själ
2012-01-22

  Lars Hedlin
Tyckte om! :)
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight