Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Övergrepp

Övergrepp
jag har upplevt det mesta
ex antal år
fick jag känna mycket på
som många inte behöver få

åren dom går
jag ramlar
ni står

jag kräks
ni ler
fan jag orkar inte mer




Fri vers av Healing
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-13 17:43



Bookmark and Share


  Seglaren
Förstår inte.
Var du i ett förhållande där någon slog dej?
Eller?
I alla fall är övergrepp hemskt.
Mycket hemskt psykiskt också.
Bra text.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Healing