Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll hårt i ditt ljus, det vidgar tron på livet

Då hoppet tappas
faller ljuset ur hand.
Då tron blir svag
mörknar vyn.
Då kärleken suddas ut
försvinner liv.

Just då vässar styrkan
ljusets svärd, öppnar
porten, tar allt det tunga
och kastar bort.

Då ljuset åter tas upp
vidgas strömmarna
åter mot nya mål.




Fri vers av Filosofen2
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken styrka du besitter!

Jag kan inte annat än ställa mig upp och applådera-detta är ren medicin du bjuder på-vackert förpackad dessutom!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2