Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokad

Mörk blank page
brun välanpassad sko
blick bakom hornbågskalm
inbjudande, lockande, välvillig.

Erbjöd en fristad
stad av bok och mal
förväntansfullt sökande
tystnaden, andetagen, ro.

Hon med kamelcardigan
breda djupröda läppar
huvud på sned, leende
händer oskavda, insmorda.

Skrider med tyngd
i eget palats
böckernas väktarinna
en eloge skall du ha.

Tack för att jag fick plats





Fri vers av Vampirida
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida