Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderfall




Att i en så intim,
nära och känsloladdad
kärleksstund

höra din röst
uttala orden
”jag tror det är dags
att gå igenom
kyl och frys
och göra inköpslista” -

kan något

döda mer än



det?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-14 07:59



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Fast en del har ju lite annorlunda beteende för att piffa upp sin pirrighet men det kanske inte var så i det här fallet. Får väl säga ”bättre lycka nästa gång”, men för att känna varma känslor för dig tycker jag borde vara lätt att väcka och därmed inte släcka lusten!
2011-10-14

  Nina Nightwish
En aning oromantiskt kanske, hehehe.. Precis som när man vill ge en härligt het blick och får frågan: Vad är det? Alltså.. Då undrar man om man har tappat stinget, hehehe
2011-10-14

  Anna*
*skratt*
Nej, det finns knappt något jag kan tänka mig ... hmmmm
Jag glömde att köpa ... möjligtvis!

Men sånt kan ge rätt många goda skratt också - just för att det är så dråpligt - om båda är med på det.
2011-10-14

  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text.
I stunden när man
befinner sig i de där känsloladdade...
blir besvikelsen ett faktum...
Ja sönderfall som du skrev.

Texten får mig att tänka på kvinnor från Venus
och män i från mars...
;-)

Kramar
2011-10-14

  Järnkatten
Ha ha ha, är det det man kallar träbock ;)..?
2011-10-14

  sangel
Ooops. Så snöpligt. Inte riktigt rätt läge för matprat:-)
2011-10-14

  Nikolai Jungsin VIP
Det låter som "Vi behöver nog måla om taket..."
Närvaro är viktigt
oavsett
vad man gör eller inte gör..
:D
tjusigt beskrivet..
närhet får aldrig gå på rutin..
2011-10-14

    Max Poisé
Haha!

Ja då behöver man träna på romantiken!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen