Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Russian Roulette

Natten fylls av mardrömmar
väcks av smärta
som tar tag och sliter
river sönder mig inifrån

känner vibrationer
från vapnets kraft
ser i ögonvrån
det som jag vet kan va slutet

livet spelas upp i repit
och du skrattar
ditt hånfina skratt
rakt i mitt öra

jag är rädd
du trycker av
jag håller andan
världen snurrar
ännu en gång




Fri vers av Healing
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing