Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamsiga tramsiga tjejer

Dansa med mig, lev ut barnet inom dig.
Låt oss sitta i en sandlåda och leka,
eller varför inte bygga sandslott.

Skriva någon hemlig kärleks namn
i sanden, för att sen stryka över.
Hemligt, eller skriva en hemlig bok,
inte ens jag vågar läsa.

Våga le, då solen visar sina strålar, våga
skratta och prata i mun på mig.
Våga vara spontan då vi är ute och
går. Varför inte asgarva, så vi viker oss.

I mataffärer vi spatserar i våra foppatofflor,
studsar vi runt, pratar och skämtar, så
kassörskan tappar räkningen.

Låt oss tappa förståndet, då vi sitter
på en bänk och bara skrattar,
eller säger:
"Skänk din cykel till mig."
Ja, många blickar, men vad gör det?
Man lever bara en gång!

Glöm alla problem för en sekund
dansa och vig livet åt njutning.
Skämta och skratta med mig så
tar jag dig på en sväng om.




Fri vers av Filosofen2
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 16:40



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Underbar tanke, vill vara flamsig och tramsig med dig! Leve tjejigheten! Våga vara, våga leva!
2011-10-14

  Seglaren
Inte ska man ge bort cykeln och inte reta kassörskan i affären. Då är man lite dum.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2