Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov min vän, vila ut

Sov min vän, vila ut
vet du är trött.
Sov min vän, vila ut
låt dina demoner åka förbi.

Aldrig du är ensam
aldrig du behöver gråta ensam.

Nu, sover min vän
drömmer fina drömmar
utan att vara rädd.




Fri vers av Filosofen2
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2