Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre viktiga "V"




Vårda
vattna
värdesätta

ser vi till att leva
efter den lilla devisen

finns chans att vi
får uppleva
något riktigt stort

och också

behålla det




Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-14 18:56



Bookmark and Share


  Synx
Det första jag tänkte på tre "V" var.
Våga vara vildare.

Bra insiktsfull dikt du skrivit. Som många gånger förr så har du skrivit en sån där dikt man återvänder till. Tack!
2011-12-11

    Shush
Kloka ord som man borde leva efter, men det är svårt, speciellt att värdesätta.
2011-11-14

  Bodil Sandberg VIP
Bättre kan det inte säjas livets enkla men svåra regel då vi människor är ett väldigt speciellt släkte**tre viktiga värdefulla v:en!
2011-10-15

  Järnkatten
En livets instruktionsbok,
kort men lysande :)...
2011-10-14

  reza.hb
vackert skrivet och vacker bild
en terapi för själen..
2011-10-14

  Ola Rydberg
Bra ord att leva efter
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen