Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jakt...kanske.


Höstjakt

Flyt
dripp dropp på vattnet.
Vindpinad lönn fäller sin skrud.
Hur ska man göra, vem ska man välja?
Fast i de angenäma problemen
de som är tuffast.

Vissa väljer visst "hej vilt"
PANG!







Fri vers av Johnny D
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D