Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonens magi

De dansar så lätt, så nära
stegen följer varann
utan problem.

Nattens himmel visare
stjärnorna, syrsorna
spelar musik.

De dansar så lätt, möter
varann under himlens
stjärnfall.

Månens magiska vandring
lyser upp klänningens
tunna tyg,
lyktornas färgglada sken
lockar då tonernas magiska
under sker.

Armen runt nacken sköra
hud, fångar kontakten
och låter dansen utvecklas.

Hans arm runt hennes midja
då närheten når dansen vilda
sväng.

Ögonen når varann, tittar
djupt och fångar energierna
då musiken tystnar.

Ögonen når varann, mjuka
rörelser fångar upp kropparnas
magi.




Fri vers av Filosofen2
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 01:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Läser ögonens magi

av drömmaren 1

och vet ni

hon är vacker poesi
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2