Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva minnen lockas fram då Lady In red spelas

Lady In red Med
Chris DeBurgh
lyssnar mina öron,
sjungen min mun och
minnen svävar iväg i
en skön harmoni.

Lady In red var min
fostemammas favorit,
så nu ler hon i sin
himmel och dansar med
änglarna vid sin sida.

Kylan biter tag, då
skuggan når vissa delar,
huttrande kommer in
i värmens trygghet.

Lady In red väcker
sommaren åter, då
röda dressar visas via
videon och den
ljuva rösten når öronen.

I fantasin snurrar jag i
min klänning, låter
skönheten stråla, då
ögonen gnistrar och
målade läppar i rött
ler mot min hemlige
partner, jag så
varsamt bevarar mellan
drömmarnas och
fantasins värld.






Fri vers av Filosofen2
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 14:56



Bookmark and Share


  aol
gillar själv den sången,
2011-10-15

  Delilah Juno VIP
Härlig låt, härlig dikt om att leva ut ... att verkligen vara. Nu skall jag ta fram cd-n, tror jag... skall finnas nånstans. Keep dancing, girl! Soon I´ll be joining you! :)
2011-10-15

    ej medlem längre
Musik är den kanske främsta vägen in i både minnen och drömmar
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2