Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett stjärnfall



Du kunde fått
mitt hjärta
men det glider lika snabbt
ur din hand
som ett stjärnfall gör
på himlarymden

istället för att försöka fånga det
innan det går
i tusen bitar
hånskrattar du mig rakt
i ansiktet
vänder mig ryggen och

går




Fri vers av Junitvillingen
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-15 15:54



Bookmark and Share


  Järnkatten
Aj, man riktigt känner förnedringen i denna text, applåder!!
2011-10-16

    ej medlem längre
Fin text om olycklig kärlek :(
2011-10-15

    ej medlem längre
Otroligt bra!
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen