Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du kallar på hjälp och vill ha en människan uppmärksamhet


Vill ha din uppmärksamhet

Så lätt att bli egoistisk, när själen är full med blåmärken
och hjärtat full med ärr.
Mina ögon söker ljus, men finner endast mörker som slår mig.
Försöker blicka framåt, men får bara slag i nacken.

Det är lätt att bli egoistisk när det är mörket som omfamnar mig, och inte du.




Fri vers av Sherri
Läst 449 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-15 17:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande
2012-06-30

  Mr Lindemann VIP
Efter mörkret kommer i bästa fall ljuset. Iftast kommer det så grådaskiga nyanser av beige.
2011-10-16

    ej medlem längre
Efter mörkret kommer ljuset
2011-10-16

    Nicklas VIP
Dina ord slår hårt, och jag känner igen mig där i mörkret.

Ironiskt nog så hamnade din text på "5 Uppmärksammade Texter". =)
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri