Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då - ibland

Ibland
är jag så trött
på att vara jag

ibland


när jag böjer mig
för denna insikt


blommar ny visshet
om mitt unikum

ja- DÅ!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 18:12

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Böja sig för insEkter - det är väl det VG gör och har gjort, länge...?!
2011-10-16

    ej medlem längre
Läste först insekt, missledd av din illustration. Men även så blev texten insiktsfull ...
2011-10-15

  Ronny Berk
insiktsfullt !
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP