Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårläst?

Hårda ord som sätter djupa

spår

av fötter i mitt

vin

är ett livselixir att

njuta

är ingen dödssynd i

boken

som jag aldrig kommer att

skriva




Fri vers av Berra Bäver
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver