Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam lördagskväll

sitter ensam
äter godis
kollar på film
en jävla lördagskväll
som en vanlig
kväll

det är inte så
att jag inte har något att göra
jag kunde ju träffat er
och snackat skit
(det är ju med era egna ord)
det är snarare bara så
att jag inte vill

vill inte utsätta mig själv
för er
när ni snurrar taggtråd
runt mitt hjärta
som redan är så
bitet av malarna
som

biter mig

in i mig själv

och jag känner mig

ensammare än den sista människan på jorden när jag pratar med er

och

ensammare än när jag sitter
själv på en lördagskväll.




Fri vers av tillfällighet
Läst 348 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-15 20:46



Bookmark and Share


  HjälpMigFly
Tycker om den. Väcker minnen av en känsla.
2011-10-21

    körsbär
I like!
2011-10-15

  Seglaren
Ja visst är det ofta så. I fel sällskap blir du till och med mer ensam än på egen hand.
(Jovisst, jag är också ensam men sitter mer framför datorn än framför TV:n. Sen brukar min varma tekopp vara ett bra sällskap när jag håller om den)
2011-10-15

  Ninananonia VIP
Berörande ....skrivet..
2011-10-15

  Larz Gustafsson VIP
"It's a lonely saturday night", som Lou Reed sjöng.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet