Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton spegelblanka dagar


omsluter himlen
speglad av en verklighet

dagen ser sig själv




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 22:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En riktigt vacker haiku
skriven med fjäderpenna
och med korpens blick
2011-12-28

    glasa VIP
ren
så hög
så klar

så underbar







jag saknar dig
så det gröper
och svider
och
jag önskar av
hela mitt hjärta
att du har det väl
2011-12-01

  lodjuret/seglare VIP
Man kan undra över hur natten gör för att se sina bättre sidor, kanske belyser stjärnorna dess innersta själs väsen?
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder