Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tusende texten




”Du har 999 publicerade texter”…
så står det på min sida…
hoppsan! redan!?
ja, alltså…här på Poeter.se –
ännu fler ligger utspridda
i både skrivbords- och byrålådor
ja, lite överallt
i vårt hem

smått magiskt det där
med tusen
en etta och tre nollor
kan det verkligen stämma
att mina texter blivit så många
under min tid på detta
givande skrivarforum?

kanske är det värt att fira
tillsammans med älsklingen –
jag tror faktiskt
att jag ska duka
lite extra mysigt denna söndag
den sextonde oktober!

levande ljus
skapar skön stämning
smarrigt chokladfika
från kioskbutiken intill
och till det nykokt kaffe

en liten skylt
med siffrorna 1000
sedan ska min älskade
få klia sig ordentligt i huvudet
och försöka klura ut
vad det är som vi firar!











Fri vers av Junitvillingen
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-16 06:54



Bookmark and Share


    Max Poisé
Schysst!

Fast jag leder :-)

Grattis förresten!
2011-10-17

  Osvalds_Dotter VIP
Hoppas Du/Ni får en vacker dag tillsammans.
Otroligt. 1000 texter - vilken skrivarglädje!

Kram på Dig
2011-10-16

  M M Mannheim VIP
Oj då vännen! Jag har bara 390 hittills på poeter.se. Men säkert tusentals i datorn och i pärmar och byrålådor. Klart har jag skrivit sedan 60-talet blir det en del!
2011-10-16

  T.R Ekman
Grattis på den stora diktar dagen...
2011-10-16

  Seglaren
Jag förstår att skriva texter betyder mycket för dig. Det är faktiskt så att du inte riktigt varit den du nu är om inte poeter.se fanns. Det är ett projekt som betyder nåt.
Ha så trevligt med din älskling. Inte bara idag. Utan många andra dagar.
-vänligt
2011-10-16

    Rolf Zandén
Verkligen något att fira, jag är imponerad.
2011-10-16

  Järnkatten
Grattis till ett imponerande skrivarflit :)!
2011-10-16

    ej medlem längre
1000?!

Wow. Grattis. Själv är jag uppe i 503. tror jag. Hälften kunde man kassera, he he.. Kanske ska ta och rensa bort lite..
2011-10-16

  Kjell A. H Lundin
Vilken fest det blir och hoppas du får tusan så mysigt!
Grattis och så är det bara att fortsätta!

Poesikram!
Kjell
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen