Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig



Ett hjärta börjar slå

För ett hjärta som slutat göra så



Ett tomrum som kan fyllas med någon ny

Jag är inte säker om jag tror på reinkarnation,

men på något vis

hoppas jag på

att det är

du




Fri vers av Ti-elina
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina