Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsenheten

 

Sorgsenheten
finns i den klokskap
som kom försent




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-10-16 11:37



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Så igenkännande och fint uttryckt!!
2011-10-17

  Anna H
I det fallet kanske inte sent är bättre än aldrig. Så sant skrivet.
2011-10-16

  Shininkagemusha
Jäkligt sant helt enkelt.
2011-10-16

  Gunnel Eriksson VIP
Du tolkar exakt min känsla.
Innehållsrik haiku. Bokmärker.
2011-10-16

  Seglaren
Att skriva Haiku kan tyckas vara löjligt enkelt. Bara 3 rader. Men ska man få till det bra krävs en hel del möda.
Du har skrivit en bra Haiku.
2011-10-16

  Pitbullpudelns kärna
En fin variant på det franska uttrycket "Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait" ("Om ungdomen visste, om ålderdomen kunde").

Med tanke på vissa sorglösas leverne skulle man kunna parafrasera din haiku:

Klokskapen
finns i den sorgsenhet
som kom försent
2011-10-16

    ej medlem längre
Så sant, då gäller det att inte bli alltför ledsen på sig själv.
2011-10-16

    Rolf Zandén
Bra skrivet, klokskapen kommer i bland för sent
2011-10-16

    ej medlem längre
almängiltigheten
är stor i denna kloktext,
det är fint fastlött
2011-10-16

    ej medlem längre
Just så är det nog ...
2011-10-16

  thyra
Ja, så kan det vara! Fint tänkt och skrivit! Tack!
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP