Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om tystnaden stillheten

När själen är trött och sliten
och människor runt mig stör
då söker jag ensamheten
och tystnadens toner hör

Kan höra stillheten spela
den svävar in i min själ
och gör mig lugn och harmonisk

Längtar ofta tystnadens oas
till mitt oändliga landskap
dit får ingen komma och störa

Älskade tystnad
jag älskar din
mjuka röst
du når djupt
in i min själ
visar mig vägen
till oöppnade dörrar
hämtar upp det fördolda
låter det lysa fram på ark






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-22 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP