Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ögonblick


De vackraste ögonblicken
tidlösa tankars flytande ström
sammanstrålar så mjukt
i det som tycktes vara en dröm




Fri vers av SeXara
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-16 18:49



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
mjuk applåd!
2011-10-16

    Anneli A
Vackert!
2011-10-16

  Lethe
Så vackert..
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara