Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomorrow, tomorrow I love ya tomorrow

Tomorrow fångade mitt hjärta
då jag ensam satt på mitt
rum nere i källaren.

Rösten sprang rakt in i mitt
hjärta och ordet Tomorrow,
tomorrow I love ya tomorrow
följer mig än idag, då jag ser
att det nästa tog 38 år innan tomorrow
kom.

Lilla Sophie, lyssna på mig, nu
du fått frid, nu du älskas
och respekteras.
Möt världen nu lilla Sophie
och våga tro på att Tomorrow
nu är kommen.

Vågar idag visa min sårbarhet,
saknar de saker min lilla Sophie
inte fick.
Istället för att låta den
lilla styra, lyssnar hjärtat inåt
och spelar barnens visor.

Annie, musikalen visar en värld
inte många upplevt, en värld
utan kärlek till en början.

Till slut vinner Annie sin dröm
liksom Rasmus på Luffen,
Oliver Twist,
Pippi Långstrump och
många fler.

Tomorrow, tomorrow
I love ya tomorrow, sjöng
en liten tjej, då mörkret lagt
sig, medan hon tittade upp
mot natthimlen.

Drömmen hon bar, gav en dag
frukt. Ensamheten, fördrövelserna
byttes ut mot kärlek, ljus och
många vänner.

Då sången Tomorrow ringer i mina
öron, är det lilla Sophie, som
längtar till ett hem med kärlek
och en framtid.






Fri vers av Filosofen2
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 21:18



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En underbar text om hur barndom och nutid vävs samman, hänger ihop. Och om hur envis strävan kan ge resultat om man bara är tillräckligt uthållig.
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2