" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastna inte i orden eller formaten. Rimma skinkan, inte versalerna... Gruppen 10cc sade det väl: "Life is a minestrone". Tänk på det! / Det är JAG som är taggad - inte texten...

 




ABC och sånt där

Man får säga A om man säger B

Man får säga C men inte röra

Man får säga D men inte allt

Man får säga E men det är dialektalt för ÄR

Får man sedan gå vidare har man inte röstats ut

i veckofinalen

Är man på G kan man säkert säga Hå-Hå ja-ja

J är svårt och det får vara

Kåt skulle kunna vara Kreativt Kulturellt Kroppsspråk

L som i lördag gör att jag struntar i resten

Jag behövs liksom annorstädes

annars stannar festen

Till Ö och speciellt en obebodd

kommer jag kanske en vacker dag

men har inte tid nu, typ

Bara ett litet nyp




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-16 22:57



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
I synnerhet gillar jag ingressens sista rad.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström