Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I säng med fienden

Lämnar in mig för gott
i händerna på skrikande skadedjur
i hopp om att få vila huvudet
över Nefertitis eviga byst.

Av din nacke att döma
är du vriden åt fel håll.

Riktad åt skarpa vändningar
åt hörn som inte stämmer.

Gilla mig
så att jag kan återskapa principer.

Innan Ayn Rand stämplar mig
för en god men självhatande bedragare.

För jag har som mål
att knulla kvinnliga poeter
och gifta flerbarnsmammor hämningslöst
så att jag mystiskt flinande kan vända kappan åt sanningen
tills alla inser att jag är den enda tillfredsställande hjälten
som blottlade vikten av handlingskraft mot illusionslösa följeslagare.

Men jag har kapslat in mig för hårt
till högdensitetsmateria som sjunker i hög hastighet
vertikalt.

Våga vara i närheten
när jag exploderar.

Dessutom går min trosbekännelse
till troslösa hawaiianska hulahuladansare.

I mitt karibiska bröst sjunger isarna
så jag frapperar Cecilia Forss till sängs
då hon verkade veta hur en dualgestalt bör utformas.

Besviken, som en ateistisk kannibal i Kapucinerkryptan,
höjer jag min ondhetsgrad ytterligare en nivå
och bryter återjusteringsreglaget.

Ger mig sen ut
bland hälsostrateger och allvetare
med ikosaeder i blicken,
umami på tungan
och bitterhet i själen
för att sända min kondoleans
och äta nötsnittar.

Hjälp mig att finna pirret
som flygvärdinnan,
scandoramaguiden
eller handikappsassistensen alstrade
så ska jag penetrera dig
i svävande fjärilsposition.

Under tiden
förser jag Tilde med en petunia
medan jag skjutsar henne
på min dildoutrustade rullstol
genom Bergianska trädgården.

Muskelknutar och domnande tumme
försätter mig i syndabocksfenomen
men förlöser min skuldkomplex
till en blomstrande paviljong i cerise.

Belluccis kvarglömda sidenschal
mellan mitt lång- och pekfinger
som jag lät smekas
över dina isärstyvna
inre blygdläppar
läcker nu aromer av ambra.

Och när du sniffade mig mellan benen
kunde jag se dityrambiska arillusfrukter
sprängas i dina drömmande ögonvitor.

Som den av adelskvinnor eftertrånade gladiator
på fängelsevistelse i Kattegatts citadell jag är.

Stigmatiserad
med de förvridna ansiktenas rosettasten.

Inkarnat av hitlerretorikernas ansträngda grimaser
med sitt mischmaschspridande tinnituskakofoni
av cirkuselitens älskogskatatoni
dresseras jag som okänd
till att finna mig i udda samtal
om fiendens natt med slavinnans explicita sängvärme.

Prestigen i att ha varit älskad någon gång
är en svårförvärvd erfarenhet nuförtiden.




Fri vers av Anadol
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol