Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland önskar jag att jag kunde ljuga


talar om för mig själv
att jag ska gå vidare
att jag ska glömma dig nu

talar om för mig själv att det blir bättre så



tyvärr är jag inte bara dålig på att ljuga för andra
för mina lögner lurar inte mig heller




Fri vers av som det kan gå
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-17 00:23



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Det här har du gjort snyggt
briljerat med tankarna och blandat känslor
skapat en text som är bra
2012-02-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönis
2011-10-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönis
2011-10-18

  cilax VIP
rakt, fint
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå