Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spräck







, stapplande, ta
tag där det kommer. Där
jag räds att du går. Rör mig,
känn: vad som gjorts

genom
mitt nakna, rör mig, hör
vad som sagts, och säg
aldrig
så. Peta mitt våta, penetrera
mitt minne: rör mig.


Rör mig där det gör ont.
















Fri vers av xilenie
Läst 666 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-17 01:25



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Sjukt bra!
2014-05-14

  Johannes
Jag skulle förmodligen formaterat texten annorlunda men oavsett så gillar jag den och känslan som texten förmedlar. Bra!
2012-11-27

    nånja
wow!
2012-11-16

  Anna Wilson
Wow, jag ryser!
2012-09-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mästerinnerligt skrivet
2012-07-12

    Solaris
Obehagligt vackert
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

xilenie