Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad föder tvivel variation 2

Jag älskade tystnaden förut,
lugnet ock avsaknaden av... allt.

Ensamhet var bara någonting naturligt,
någonting som förenklade tillvaron.

Ingenting mer...

I dag, och nu i nätterna...
jag fyller min tillvaro med ljud.

Dova röster från någon radiokanal,
musik som hörs som viskningar.

Jag vet inte riktigt när det började,
ensamheten och tystnaden skapade alltid lugn hos mig förr.

Nu föder det bara störande tankar,
funderingar i klara meningar i mitt huvud.

Stor bokstav i början, punkt i slutet,
och fullständigt kaos mellan dem...

Det är allt...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 03:12



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
know this

have this
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen